Select Page

LINKEDIN FOTO NODIG?

JOUW LINKEDIN FOTOGRAAF IN UTRECHT EN OMGEVING

Als LinkedIn fotograaf ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van mensen die dit niet gewend zijn. Vind je het niet prettig om op de foto te gaan, voel je je ongemakkelijk en ren je het liefst zo hard mogelijk weg van een camera? Dan ben je bij mij aan het goede adres, want een goede LinkedIn foto is wél belangrijk om te hebben.

LinkedIn-profielen met een goede foto worden 21x meer bekeken en ontvangen tot 36x meer berichten dan profielen zonder.

N

Vertrouwen

Een LinkedIn foto met een blik van vertrouwen geeft aan dat je de juiste persoon voor de taak bent.

N

Toegankelijkheid

Een beetje vriendelijkheid in een LinkedIn foto zorgt ervoor dat je toegankelijk overkomt.

N

Authenticiteit

Het is belangrijk om jezelf te laten zien zoals jij bent. Geen neplach of ongemakkelijke expressies.

LinkedIn foto’s voor jezelf

Wil je je eigen LinkedIn profiel voorzien van een nieuwe foto, dan ben je van harte welkom in mijn fotostudio in Utrecht. Het resultaat staat voorop, daarom hebben mijn studiosessies geen tijdslimiet en krijg je alle aandacht die je verdient zonder dat we ons hoeven te haasten.

Geen tijdslimiet

Sommige mensen vinden het fantastisch om op de foto te gaan, anderen vinden het vreselijk. Soms duurt het iets langer voordat we het gewenste resultaat hebben, maar we hoeven ons in ieder geval geen zorgen te maken dat er iemand anders voor de deur staat.

Ongelimiteerd aantal looks

Omdat we geen tijdslimiet hebben, kunnen we ook net zoveel foto’s maken als jij wilt. Wil je één outfit of wil je er tien? Voor je LinkedIn foto is je outfit zakelijker, maar als je ook een profielfoto voor Whatsapp wil, mag het wat meer casual. De keuze is aan jou.

Uitgave in eigen hand

Ik reken een vast bedrag voor de fotosessie reken en een bedrag per foto. Daardoor heb je zelf volledig in de hand hoeveel je uitgeeft. Sommige mensen hebben één LinkedIn foto nodig, een ander wil afwisselen of extra foto’s voor andere social media.

LinkedIn foto’s voor groepen

Zeker in tijden als deze Corona-tijden is een online identiteit belangrijker dan ooit. Goede LinkedIn foto’s zijn daar een essentieel onderdeel van.

Professionele online uitstraling

Vooral voor bedrijven met werknemers die veel actief zijn op LinkedIn is het belangrijk om een uniforme, professionele online uitstraling te hebben. Met goede LinkedIn foto’s win je het vertrouwen van zakelijke contacten.

Online communicatie

Zoom en Microsoft Teams-meetings zijn veel belangrijker geworden. Zorg voor een uniform overzicht met goede profielfoto’s op momenten dat de camera wordt uitgezet.

Over Ons-pagina

Deze pagina is één van de meest bezochte pagina’s van websites. Stel hier het team van specialisten voor en win het vertrouwens van potentiële klanten.

Contact 

 E-mail: justin@justinzuure.com

Telefoon: +31 6 5141 8572

 Instagram: @justin_zuure

Locatie studio: Varrolaan 100, Utrecht