Select Page

Hoe gaan we te werk?

Onbeperkt de tijd 

Omdat het eindresultaat het belangrijkste is en tijdsdruk hier een negatieve invloed op heeft, nemen we voor jouw sessie onbeperkt de tijd. Iedereen is verschillend. Waar de één zich direct op zijn of haar gemak voelt voor de camera, vindt de ander dit juist heel ongemakkelijk en dat is natuurlijk helemaal niet erg. Het krijgen van de juiste expressies kan bij de een daarom wel iets langer duren dan bij de ander en op deze manier kunnen we hier ontspannen aan werken. Ook biedt dit de mogelijkheid om verschillende “looks” te fotograferen, mocht je dat willen.

We maken er een leuke sessie van!

Bij binnenkomst krijg je eerst wat lekkers te drinken, bekijken we je meegebrachte outfits en maken we een plan. Als we beginnen met fotograferen zal ik je coachen met betrekking tot je lichaamshouding, je verschillende hoeken en natuurlijk je expressie. Ik zal je wat dingen leren die wellicht wat vreemd ogen (“feels weird, looks good!”), maar die je in het vervolg ook goed toe kan passen als je op de foto gaat. De sessie verloopt heel luchtig en gezellig, we spelen wat muziek naar keuze af en het doel is dat we gewoon plezier hebben! Tijdens de sessie bekijken we de foto’s een of twee keer om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt en uiteindelijk eindigen we met een selectie foto’s met veel verschillende expressies.

Je bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft 

Als we klaar zijn met het maken van de foto’s volgt de selectie. Met een drankje erbij gaan we rustig door de foto’s heen, verkleinen we de selectie tot een overzichtelijk aantal en kies je uiteindelijk zelf de foto’s die je wil. Als je mijn mening daarbij zou willen hebben, dan kan dat. Op deze manier heb je helemaal zelf in de hand hoeveel je uit zal geven. De gekozen foto’s worden professioneel geretoucheerd en zal ik zowel in hoge resolutie als voor verschillende social media kanalen geoptimaliseerd leveren. De levertijd van de foto’s is ongeveer een week.

Wat kost het?

Prijs voor de sessie

De prijs voor de fotosessie is €175. Voor het reserveren van een datum wordt een aanbetaling van €50 gevraagd. Prijzen zijn exclusief btw.

Wat zit daarbij?

– Een fotosessie zonder tijdslimiet
– Onbeperkt aantal kledingwissels
– Kleding- en make-upadvies
– Een-op-een advies over de keuze van de foto’s

Prijs per foto

Per foto betaal je €50. De gekozen foto’s worden professioneel geretoucheerd en geoptimaliseerd voor online gebruik op verschillende platformen.

Boek je sessie

Via onderstaand formulier kan je een sessie aanvragen. Liever meteen bellen of mailen? Dat kan naar 06 5141 8572 of justin@justinzuure.com. Na het plannen van een datum voor de sessie zal ik een betalingsverzoekje sturen voor een aanbetaling van €50. Met de betaling daarvan is de datum gereserveerd en ontvang je per mail informatie over hoe je je het beste kunt voorbereiden voor de sessie met daarbij ook tips met betrekking tot kleding en make-up.

1 + 3 =